Doorgaan naar hoofdcontent

Zijn we gek geworden?

Ik word heel moe van het leven in Nederland. De overheid is de nummer één vijand van het volk geworden. Zoiets verwacht je van Communisten, maar niet van een overheid onder leiding van een zogenaamde liberaal.

Wat is hier aan de hand?

Ik ben er nog niet uit, ik onderzoek het nog. Tot nu toe vermoed ik steeds sterker dat het te maken heeft met een ongerijmdheid in het onderwijs. Gegeven de overduidelijke onzin die onder het mom van wetenschap wordt verkocht aan het volk, kan het niet anders dan dat er iets fundamenteel mis is met het onderwijs.

Er leeft, wat mij betreft,  duidelijk een geloof in sprookjes.

Als individu kan je daar op twee manieren mee omgaan: je negeert de overheid door het te beschouwen als een natuurfenomeen zoals het weer; of je trekt je helemaal terug uit de maatschappij (voor zover dat kan).

Ik heb besloten dat laatste te doen. Ik heb deelname aan bijna alle maatschappelijke activiteiten gestopt en deelname aan sociale media gestopt. Alleen daar waar je er functioneel niet omheen kunt niet. Ik heb nog een Instagramaccount om wat dierbaren te volgen. En nog een twitteraccount omdat dat vaak de enige manier is om organisaties te bereiken.

Ik werk er aan om nog verder los te komen van de systemen. Dat is een strijd. Maar gelukkig een waar ik niet alleen in ben. Er is een hele wereld van activiteiten buiten het zicht van de media en overheden die de macht weer bij het volk willen brengen. Dat geeft nog een sprankje hoop.

Reacties

  1. It has outstanding chemical and climate resistance and excessive impression strength. Because of this, TPR is utilized in many kinds of fluid dispensers, flexible hoses, catheters, and other locations containing different liquids, together with acid. Although on the face of it, the injection molding course of may seem simple, tons of|there are numerous} parameters which need to be tightly controlled to make sure the overall quality of the Socket Organizer plastic components produced.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Europa moet uit de ellendige wurgreep van Parijs

Geschiedenis kan op meerdere manieren worden uitgelegd. En elke stam legt de geschiedenis uit in haar eigen voordeel. "Het mooie verhaal van de stam". Soms zijn die verhalen van de stam vals voor de rest van de wereld. De Europese geschiedenis is door de Parijzenaars heel erg in hun voordeel gekleurd. En de Parijzenaars zijn er goed in geslaagd de rest van Europa te indoctrineren met hun verhaal. Parijs heeft het schoolsysteem en de wetenschap op continentaal Europa honderden jaren in hun sprookjes doen geloven. En heel veel ellende in Europa veroorzaakt. In deze blog wil ik eens een echte Europese bril opzetten en de Parijse bril afzetten. Want alleen als Europa stopt te geloven in Parijse sprookjes kan Europa haar kracht volledig tot ontwikkeling brengen. Taal is een instrument van communicatie. Communicatie is het instrument van kennis delen en kennis is macht. Kort gezegd taal is macht. Zolang we in Europa niet tot het punt zijn gekomen van een bestuurlijke taal (Engels),

Dag politiek

Het gaat heel slecht met de democratie. Er gebeuren heel veel dingen die de mensen niet willen en de politiek kan er niets aan doen. Mensen worden in de illusie gelaten dat ze iets te kiezen hebben, dat ze inspraak hebben, dat hun belastinggeld effectief wordt besteed. Mensen voelen echter wel dat er veel niet klopt, dat het veelal alleen maar verhalen zijn. Vandaar de vaak slechte opkomst bij door overheden georganiseerde inspraak avonden. En de slecht opkomst bij verkiezingen. “Ze doen maar, zolang ik er geen last van heb.” Hoe lang kan dit goed gaan en hoe zou het anders kunnen? Zelf heb ik besloten na, zes jaar raadslid in Heemstede en jaren actief partijlid te zijn geweest, uit de politiek te gaan. Ik kan meer bijdragen door te onderzoeken en te schrijven. Onderzoeken zit in mijn bloed, schrijven niet zo. Maar schrijven is een betere manier om het onderzoekswerk zin te geven dan meedoen in de poppenkast van de politiek. Men moet daarnaast ook ergens van bestaan. Voor mij beteken

Dodenherdenking en bevrijdingsdag, een Ringstad perspectief.

De menselijke zoektocht naar een samenleving zonder excessen is zo oud als de landbouw en veeteelt. De bijbel staat vol met verhalen over waar het mis ging en waardoor men dacht dat dit kwam. Als het mis gaat is dit steeds weer een collectieve frustratie. De wereldoorlogen die op en vanuit het Europese continent hebben plaats gevonden zijn de meest recente voorbeelden hiervan. Als de bijbel en koran herschreven zouden worden zouden er zeker verhalen over en uit deze oorlogen in worden opgenomen. Al onderzoekende raak ik er steeds meer van overtuigd dat de renaissance de oorsprong van de oorlogen is geweest. Ook van de Napoleontische. De renaissance als vooruitgangsimpuls in combinatie met de resten van feodale stelsels in Europa is een giftige mix gebleken. Steeds nieuwe vindingen en sprongen in de vooruitgang leverde wisselende vorstenhuizen en hun steden voorsprongen op en machtsposities in de wereld. Eerst de Portugese, toen de Spanjaarden, Hollanders en ten slotte de Engelsen.